Fahéjas Capuccinopor
Hozzávalók:
3 dkg Nescafé (neszkávé)
1 dkg cukrozott kakaópor
8 dkg kávékrémpor (p. Maresi)
4 dkg porcukor
1 kávéskanál őrölt fahéj
Elkészítés:
Az összes hozzávalókat összekverjük. Igazából meg is vagyunk! :)
Amikor csomagolni szeretnénk így tegyünk.
Adagoljuk nagytenyérnyi celofánra és takarosan összecsomagoljuk. Ez úgy a legegyszerűbb, hogy a celofán 4 sarkait összefogjuk, jól megtekerjük és díszítőzsineggel összekötjük. A por benne marad, de mégis csinos lesz a kis zacskónk.
Ezután a zacsikhoz készíthetünk egy kis kártyát, amiben leírjuk, hogy 2 dl tejhez szükséges 2 kávéskanál capuccinopor és sok sok tejszínhab.
Utóirat: Ez egy igazán LAST MINUTE-s ajándék. Gyorsan elkészíthető, dekoratív, és talán mindenki szereti. Lehet tupírozni a dolgot egy szép bögrével, csészével.
|